نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم

ارتش سوریه از شهروندان خواست به اکاذیب تروریست‌ها توجه نکنند

ارتش سوریه از شهروندان خواست به اکاذیب تروریست‌ها توجه نکنند ارتش و نیرو‌های مسلح سوریه از شهروندان خواستند به اخبار کذب و گمراه کننده‌ای به گروهک‌های تروریستی منتشر می‌کنند، توجه نکرده و اخبار را از مبادی قانونی دنبال نمایند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۳ - ۱۰ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 30
کد خبر: ۲۶۴۵۳۰
ارتش سوریه از شهروندان خواست به اکاذیب تروریست‌ها توجه نکنند

به گزارش راهبرد معاصر، فرماندهی کل ارتش و نیرو‌های مسلح سوریه شنبه شب طی بیانیه‌ای، بر ضرورت مطمئن بودن از صحت اخبار تاکید کردند.

در این بیانیه آمده است: در چارچوب جنگ رسانه‌ای وشر اخبار کذب و گمراه کننده، گروهک‌های مسلح تروریستی به نشر اخبار بی پایه و اساس اقدام کرده اند. این گروهک‌ها اخباری را به فرماندهی کل ارتش و نیرو‌های مسلح منتسب و آن را در شبکه‌های اجتماعی منتشر کردند.

فرماندهی کل ارتش و نیرو‌های مسلح با تاکید بر اینکه نیرو‌های مسلح سوریه به وظایف خود در راه خدمت به میهن، خدمات رسانی به شهروندان و مبارزه با گروهک‌های تروریستی در مناطق مختلف کشور می‌پردازد، گفت: از شهروندان محترم خواهشمندیم اخبار کذب و گمراه کننده مربوط به اوضاع میدانی و ادعا‌های گروهک‌های تروریستی و اخبار مربوط به فرماندهی کل را باور نکرده و اخبار را از مجاری و کانال‌های قانونی و شبکه‌ها و سایت‌های رسمی کشور دنبال نمایند.

از ساعتی پیش بعد از اشغال بخش‌های شرقی شهر حلب به دست تروریست‌های تکفیری و مخالفان، رسانه‌های آنها مدعی شدند که حین حرکت به سمت شهر حماه، ارتش سوریه مجبور شده است این شهر را تخلیه کرده و عقب نشینی کند.

وزارت دفاع سوریه با رد این ادعا گفت که نیرو‌های ارتش سوریه شهر حماه را ترک نکرده‌اند. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha